V ponuke sa zobrazujú iba termíny kurzov ktoré budeme otvárať a majú voľné miesta. Je možné sa stále prihlásiť.

Kategórie
 
 
 
 
 

SIV obhájil prvenstvo v súťaži Najdôveryhodnejšia značka 2023

sivOcenenie Najdôveryhodnejšia značka v roku 2023 v kategórii jazykové školy získal aj tento rok Slovenský inštitút vzdelávania.

 

V rámci kategórie Jazykové školy v tomto rozsiahlom celonárodnom prieskume hodnotili spotrebitelia, ktorí majú skúsenosť v rámci konkrétnej kategórie. V kategórii jazykové školy teda hodnotili respondenti, ktorí mali reálnu skúsenosť s jazykovým vzdelávaním v jazykových školách.

 

Slovenskí spotrebitelia  hodnotili viac ako 650 značiek v jednotlivých kategóriách, v každej kategórii bol iba jeden víťaz, čo zaručuje, že víťazmi sú skutočne silné značky. Ide o unikátny a transparentný prieskum, ktorého výsledky boli prezentované 30. novembra 2023 na slávnostnom galavečere v hoteli Radisson Blu Carlton Bratislava. Prieskum sa uskutočnil medzi najvýznamnejšími značkami na trhu, v ktorých hrá spotrebiteľská dôvera veľmi veľkú úlohu.

 

Pre nás ako Slovenský inštitút vzdelávania je toto ocenenie veľkým zadosťučinením a vnímame ho ako ocenenie našej každodennej práce. Zároveň ho však prijímame s veľkou pokorou a vďakou. Je pre nás samozrejme aj obrovským záväzkom do budúcna, aby sme naše služby neustále zlepšovali a tak sa odvďačili našim minulým, súčasným, ale aj budúcim klientom za prejavenú dôveru. Toto ocenenie nás teší o to viac, že sme ho vďaka vám získali po náročnom období kedy nebolo jednoduché sa pretransformovať iba z čisto prezenčnej výučby na výučbu aj online. Zvládli sme to aj vďaka vám, vďaka našim úžasným lektorom a všetkým spolupracovníkom, ktorí robia svoju prácu s nadšením a radosťou.

 

Keďže v rámci každej kategórie bola ocenená iba jedna značka, teda aj v kategórii jazykové školy sme sa stali absolútnym víťazom. Táto skutočnosť našu hrdosť a vďaku ešte znásobuje.  Tento veľký záväzok, ktorým pre nás ocenenie Najdôveryhodnejšia značka je, je pre nás radosť, dáva mám opäť novú energiu robiť veci aj naďalej profesionálne a prinášať čo najkvalitnejšie vzdelávanie spojené s príjemnou atmosférou. Veríme, že naše úsilie bude aj naďalej korunované úspechom a že budeme môcť naše služby pre vás neustále zlepšovať.

 

Ďakujeme za prejavenú dôveru.
Slovenský inštitút vzdelávania

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia