Sme testovacie centrum Oxford Test Of English

V ponuke sa zobrazujú iba termíny kurzov ktoré budeme otvárať a majú voľné miesta. Je možné sa stále prihlásiť. Začíname od 8. apríla.

Kategórie
 
 
 
 
 

Sme testovacie centrum Oxford Test Of English

siv

Jazyková škola Slovenského inštitútu vzdelávania je ako prvá jazyková škola na Slovensku uznaná Oxfordskou univerzitou ako skúšobné centrum pre Oxfordský test angličtiny. Momentálne sme jedinou jazykovou školou na Slovensku, ktorá poskytuje tento oficiálny test.

Oxfordský test angličtiny je nový oficiálny test jazykových zručností, ktorý si na univerzitách a iných inštitúciách získava čoraz väčšie uznanie.

Je to počítačovo adaptívny test všeobecnej angličtiny, ktorý hodnotí všetky štyri jazykové kompetencie (hovorenie, počúvanie, čítanie a písanie). 

Testovacie centrum jazykovej školy Slovenského inštitútu vzdelávania ponúka tento test ako prvé v rámci celého Slovenska. 

Absolvovanie testu je určené nielen pre našich interných študentov, ale pre všetkých, ktorí chcú absolvovať medzinárodne uznávaný test a získať tak doklad o jazykovej úrovni.


Oxford Test Of English:

  • Je externe uznávaný vzdelávacími inštitúciami a certifikovaný University of Oxford
  • Skúma všetky štyri zručnosti (čítanie, počúvanie, hovorenie a písanie) za 2 hodiny testovaia
  • Skúška pozostáva z niekoľkých modulov, ktoré je možné vykonať v ľubovoľnom poradí a kombinácii
  • Moduly sa môžu opakovať jednotlivo a v správe sa vždy zobrazí posledný výsledok
  • Scenáre úloh kopírujú použitie zvyčajného jazyka reálneho života v sociálnej, pracovnej alebo akademickej oblasti; napríklad zanechať hlasovú správu alebo odpovedať na e-mail

 

Skúška zahŕňa štyri zručnosti: ústny prejav, porozumenie počúvaniu, písomný prejav a porozumenie čítaniu. Účastníci budú mať časový limit na splnenie každej z týchto úloh.

Termíny a informácie o teste nájdete priamo v ponuke termínov: Oxford Test Of English

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia